FAQ
Hur ser du ut?

Som folk gör mest. Eller närmare bestämt som en alldaglig medelålders svensk kvinna av medellängd, medelvikt och med medellångt mellanblont hår. Lite blek och glåmig och med något extrakilo om magen (bra att ha i reserv).

Hur är du klädd under behandlingen?

Som på bilden ungefär. Däremot arbetar jag naturligtvis - i likhet med exempelvis poliser, tandläkare, snabbköpskassörskor och bibliotekarier - aldrig naken.

Vad kostar det för en halvtimma?

Samma som för en timma. Jag erbjuder med andra ord inga kortare behandlingar till lägre pris.

Var i Göteborg finns du?

För närvarande i södra Göteborg, men det varierar ibland.

Kommer du till Stockholm någon gång?

Några sådana planer finns inte med denna verksamhet. Men det finns säkert liknande service i Stockholm.

Ställer du upp på samlag, franskt eller spanskt om man lägger till lite extra? Eller gör du strap-on?

Som sagt var utför jag endast manuella behandlingar, och dit hör ingen av ovanstående tjänster. Detta är en fast princip, ingen förhandlingsfråga.

Ger du också massage till par och kvinnor?

Någon parmassage utför jag inte. Vad gäller tantrisk massage till kvinnor har jag ingen erfarenhet av detta och skulle inte kunna göra det särskilt bra.

Det är så att jag har problem med erektionen. Kan du hjälpa mig med det?

Det kan jag med stor sannolikhet inte. För detta problem får du istället söka läkarhjälp. Värt att poängtera är dock att den tantriska eller taoistiska erotiska massagen inte kräver någon erektion. En eventuell utlösning är nämligen inte poängen.

Kan jag få massera dig också?

Nej, den massage jag utför är inte menad att vara ömsesidig. Om det är detta du önskar bör du söka efter en massagepartner istället för en massör.

Krävs det något speciellt för att bli kund? Har du till exempel någon åldersgräns?

Någon åldergräns har jag inte, utöver att du måste vara myndig. Däremot förutsätter jag förstås att du är renlig, trevlig, nykter, seriös, diskret och visar prov på vanligt enkelt hyfs.

En annan förutsättning är att du verkligen efterfrågar vad jag erbjuder, och inte är ute efter sexuella tjänster i vanlig bemärkelse. Förfrågningar om sådant uppskattas inte.

Är du utbildad massör så att du kan bota min ryggvärk?

Jag har gått en kortare kurs till diplomerad massör med inriktning på friskvårdsmassage, men har inga särskilda kunskaper i hur man lindrar värk av olika slag. Så vänd dig istället till en specialist för att ta itu med ryggsmärtorna - och kom gärna till mig sedan när du behöver lite förebyggande avslappningsmassage.

Om jag har fler frågor - vart vänder jag mig då?

Då skriver du till medusasmassage@gmail.com.