Massage

Den massage jag utför kan närmast beskrivas som en mjuk och långsam avslappningsmassage där inga av kroppens delar är bannlysta.

Behandlingen, som alltid sker på bänk, inleds med en uppvärmning med långa svepande tag över hela kroppen och övergår sedan vanligtvis i en ganska grundlig ryggmassage. När överkroppen fått sitt är det dags för underkroppen, det vill säga benen och ibland även fötterna.

Därefter brukar det vara lägligt med en större fokusering på kroppens mellersta regioner, inte minst insidan av låren och skinkorna. När kroppens baksida blivit ordentligt masserad vänder vi på dig och fortsätter med de känsliga regionerna på framsidan, vilket för vissa får en mycket avslappnande effekt.

Om du skulle föredra den omvända ordningen, går detta naturligtvis också bra. Var inte heller rädd för att framföra önskemål under behandlingens gång. Tyvärr är min telepatiska förmåga ganska begränsad så det är bra om du säger till om du vill att jag ska massera hårdare, mjukare, snabbare, långsammare, mer här, mindre där, och så vidare.

För den som så önskar kan det också ingå en prostatamassage med buttplugs. Säg bara till vid inledningen av behandlingen!